Om Nordic Maha Yoga

 

Marthe Magerøy og Torunn Avelsgaard Lien

KONTAKT OSS

 

Det første frøet til Nordic Maha Yoga ble sådd en vårdag da vi etter å ha undervist sammen en hel helg følte på en dyp kjærlighet og respekt for hverandre som medmennesker og yogalærere. Ut av denne kjærligheten oppsto et sterkt ønske om å fordype vårt samarbeid og skape noe stort sammen.

 

 

Vi har ervervet oss mye  kunnskap og erfaring etter å ha praktisert yoga så lenge vi kan huske, og undervist de siste 8 årene, inkludert på flere yogalærerutdanninger. Essensen av det vi har lært vever vi sammen i et mangfoldig format der vi deler et vidt spekter av praksiser med røtter i helbredelsestradisjoner fra hele verden, som klassisk yogafilosofi og praksis, buddhisme, den vestlige vitenskapstradisjonen, sjamanisme, og ulike retninger innen terapi og energimedisin, som kraniosakralterapi, enhetsterapi, lydhealing og breathwork, alt sett i lys av den yogiske livsforståelsen.

Begrepet Maha kommer fra sanskrit og kan oversettes til stor, men også rik. Det som er spesielt med vår lærerutdanning er dens innholdsrike og mangfoldige natur. Vi favner bredt men også med en klar intensjon om å gå i dybden.

Trenger du individuell oppfølging?

Ta kontakt med oss og bestill en time med Torunn eller Marthe. Vi skreddersyr et opplegg etter dine behov. Vi tilbyr enkelttimer, korte og lange oppfølgingsforløp, og mentorhsipprogram.

Send oss en melding i dag.

Vi svarer deg så fort vi kan.

Torunn Lien

 

Torunn Lien er lege, og har praktisert og studert ulike retninger innen østlig og vestlig medisin og selvutvikling i 17 år. Hun har undervist yoga siden 2012, og praktisert som terapeut siden 2016. I mange år drev hun yogaskolen «Yoga med Torunn», hvor hun har integrert energi- og mestringsmedisin i yogapraksisen, med blant annet fokus på bruk av lyd, pust og aktivisering av ulike energisystemer for en mest mulig helhetlig og funksjonell tilnærming til yogapraksisen.

Både i yogapraksisen og i livet for øvrig drives hun av en trang til å stadig utvide horisonten og fordype forståelsen av det å være menneske på jorda. Hvordan kan vi finne gode og hensiktsmessige måter å forholde oss til oss selv, andre levende vesener rundt oss, og jorda vi lever på? Og hvordan kan vi bruke yogapraksisen som inspirasjon og verktøy til å leve et liv i harmoni med bedre helse på alle plan?

Torunn er musiker, og har jobbet mye med stemmebruk med spesielt fokus på hvordan vi kan bruke stemmen til å komme i kontakt med vår indre lyd og musikk som del av reisen mot vår sanne essens. Hun har de siste årene særlig fordypet seg traumesensitivt pustearbeid som terapeutisk verktøy og tilnærming til selvutvikling og frigjøring.

Nå holder hun kurs, workshops, retreater, utdanninger og individualkonsultasjoner i Norge og internasjonalt.

Marthe Magerøy 

 

Marthe Maha begynte sin spirituelle reise med utgangspunkt i en lengsel etter å finne indre harmoni. Hun skrev sin mastergrad i helsepsykologi da hun kjente at hun savnet en dypere tilnærming til helse, en tilnærming som tar innover seg alle lag av individet. Veien gikk dermed videre inn i yogaens verden og ble starten på et langt og dypt selvutviklingseventyr.

Hun har nå over 15 års erfaring innenfor yoga- og selvutviklingsfeltet med fordypninger og utdannelser innen blant annet yogaterapi, yoga for kvinner, tantra, kundaliniyoga og craniosakralterapi. De siste fem årene har Marthe's reise båret preg av en kraftfull kundalinioppvåkning som har rørt dypt inn i alle aspekter av livet hennes. Reisen har handlet om å lære å gi slipp på dypere og dypere plan, og gradvis bli en del av den større skapelsesstrømmen i tjeneste her på jorda. Det er i hovedsak kundalinien som guider henne i livet, samt flere fantastiske lærere og mestere hun har fått gleden av å møte på sin vei.

Marthe holder workshops, retreater og yogalærerutdannelser i Norge og andre deler av verden. Hun er også veileder i emnet Østlig Psykologi ved Høyskolen Christiania. Undervisningen hennes er alltid basert på egen livserfaring, tilnærmingen er udogmatisk og med et ønske om å skape et rom der klientene selv i størst mulig grad kommer i kontakt med sin indre visdom.